Редактор: e-mail: Кадър: БТВСоциалният министър Деница Сачева смята, че опасенията, които изрази

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВСоциалният министър Деница Сачева смята, че опасенията, които изрази
Коментари Харесай

Сачева: Явно Цветанов знае, че ще загуби и си е приготвил оправдание

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Социалният министър Деница Сачева счита, че опасенията, които изрази някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов по отношение на прозрачността на изборите, не са съществени.

" Цветанов може би е прекомерно уверен, че няма да мине бариерата и от в този момент си търси оправдания за загубата. В момента всички се пробват да подкопават доверието - освен в партиите, а и в институциите. ГЕРБ до момента не е провел избори, с изключение на президентски, и се надявам, че Румен Радев не живее с концепцията, че е определен по непочтен метод. Процесите на консултация бяха закъснели и проведени по чудноват за мен метод. Не бяха поканени съществени партии, излъчили евродепутат, каквато е Съюз на демократичните сили да вземем за пример, а измежду поканените имаше даже такива, които са в развой на изтриване. " Ние сме подготвени за всяка една дата. Всички по-малки партии желаеха предварителни избори. Относно видеонаблюдението - има 150 000 души, които обслужват изборите, тъй че наблюдаване има непрекъснато. Видеонаблюдението не е проблем да се провежда, въпросът е до каква степен е оправдано ", сподели тя. 

" За страдание рецесията ще трансформира част от бизнесите. Не единствено ресторантьорския, а и доста други. Тепърва ще изплатим 20 % от оборотите на заведенията за предходната година. Изчакваме известието за това на Европейската комисия. Без нея не можем да изплатим средствата, чакаме я при започване на тази седмица. Национална агенция за приходите са подготвени с оценката на съвсем 1500 от заявките. 6000 са кандидатствали. Това са европейски пари. Тези 24 лв. по една от ограниченията в този момент се бавят заради огромния брой сбъркани банкови сметки. По мярката за 24 лв. са кандидатствали съвсем 40 000 чиновници. Изплатени са 1,3 милиона на към 12 000 души. Някои не аплайват, с цел да не се изсветлят скрити приходи. Много от тях не обезпечават хората на действителните заплати. Сега това се вижда, тъй като доста хора са обезпечени на 4 часа и ще получат по-малко. Част от ограниченията евентуално не са по размер на доста бизнеси, тъй като не работят на ярко. Мерките са запазили 250 000 работни места. За януари безработицата е 7,02 до 14 януари. 230 604 са записаните безработни към днешна дата. През декември беше 6,7 %. Възможно е да има в допълнение повишение на безработицата ", разяснява още тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР